Miért vásároljunk épp ebben a webáruházban

Kedvezmény az első bevásárlásra

Kedvezmény az első bevásárlásra

Amennyiben még nem találkozott velünk, s még nincsenek velünk tapasztalatai, hát itt az idő. Éppen Önnek szánjuk első bevásárlásához kedvezményünket. A kedvezményt nagyon egyszerűen kapja meg. Kattintson ide >>> s adja meg e-mail címét. Ez után megkapja a kedvezményes kupont, melyet az "ajándék bizonylat" mezőben adhat meg a megrendelés leadásánál.

Az árut egyenesen raktárunkból küldjük.

Az árut egyenesen raktárunkból küldjük.

Saját raktárral rendelkezünk, hol a kínálatunkban szereplő termékek több, mint 99%-a megtalálható. Ha a terméknél a "raktáron" felirat található, úgy a termék előkészített az azonnali küldésre raktárunkból. Nem kell sokáig várnia.

Tapasztalat és szakszerűség

Tapasztalat és szakszerűség

A lakástextíliák területén értékesítéssel és tanácsadással már 2009 óta foglalkozunk. A kezdetek óta a minőségi szervizre és minőségi termékekre hagyatkoztunk. Így sokéves tapasztalatot vásárolhat magának, mely nagyrészt Szlovákiából származik. Ezzel garantáljuk a minőséget.

Pénz-visszatérítési garancia

Pénz-visszatérítési garancia

Cseréről nem tárgyalunk. Egyszerűen kicseréli, vagy visszaküldi. Általában 14 napon belül kell visszaküldenie a terméket. Webáruházunkban ezt az időtartamot a duplájára növeltük. 30 nap áll rendelkezésére a cserére. Ha visszaküldi az árut, általában 3 munkanapon belül visszautaljuk az árát bankszámlájára.

Egyedi minőség és elégedettség

Egyedi minőség és elégedettség

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a lepedőkkel kapcsolatban. Nálunk minden matracra talál lepedőt. Igen, mindegyikre. A legjobb lepedőkkel rendelkezünk. Elégedettségét garantáljuk. Csak nálunk vásárolhat 40 cm magasságú matracra lepedőt.

ÚJDONSÁGOK SZEBB OTTHONÁHOZ

Regisztráljon, s szerezzen híreket rendszeresen forró újdonságinkról, inspirációt, nagyszerű akciós ajánlatokat, hogy otthona szépséggel és kényelemmel teljen meg.

Bejelentkezés

This website uses cookies. More info