Fali tapéták

14 tétel

Milyen kiegészítő teszti gyermeke szobáját, tökéletessé? Határozottan egy gyerek 3D hatású háttérkép jó választás. A kínálatunkban nagyon széles ezek tapéták választéka, és a különböző motívumok közt biztosan ön is megtalálja a kedvencét. Természetesen a tapétáink közt is találhatóak engedéllyezett Disney motívumok.

A 3D tapéta térbeli hatásta majd csak a felragasztás után lesz az igazi. Ezért ragasztás előtt alaposan gondolja át, hogy hová szeretné a tapétát tenni, hogy a maximális hatás kitűnjön. Ha a terület nagyobb, mint a tapéta, inkább a közepére helyezze el. A ragasztási folyamat nagyon egyszerű. Helyezze az egyes részeket a földre és a hátső felére vigye fel a ragasztót.

Elég a falra tenni őket és elsimíttani. A nedves ragasztó hatása miatt a tapéta enyhén növeli területét, ezért ragasztáskor jó kissé egymásra ragasztani az egyes darabokat, körülbelül 1,5 mm. Száradás után a tapáta ismét csökkenti területét.

Miután megszűnt a tapeta, visszanyeri az eredeti alakját. Minden 3D háttérkép 244 x 305 cm.

Megjeleníteni:

ÚJDONSÁGOK SZEBB OTTHONÁHOZ

Regisztráljon, s szerezzen híreket rendszeresen forró újdonságinkról, inspirációt, nagyszerű akciós ajánlatokat, hogy otthona szépséggel és kényelemmel teljen meg.

Bejelentkezés

This website uses cookies. More info