3D pamut ágyneműhuzatok

2 Tételek

A 3D hatású huzatok 100% pamutból, pamut-szaténból készültek. Ez a szépség, luxus és minőség. A 3D hatású huzat beragyogja hálószobáját és a 3D hatású huzatnak köszönhetően az ágy látványa egy élmény lesz. A 3D hatású huzatok nem csak huzatok, hanem luxus kiegészítője hálószobájának. Álma a 3D hatású huzatnak köszönhetően nyugodt lesz, mivel a 3D huzatok magas minőségűek, s minőségi egyiptomi pamutból készültek. A 3D hatású huzatok egyszerűen elvarázsolják Önt. Minőségi kivitelezésüknek köszönhetően luxus ajándékként is alkalmasak. Ez nem akármilyen nyomtatott kép a pamuton. 3D mintákról van szó, 100%-os pamuton.


Ennek a 3D hatású ágyneműhuzatnak nagy előnye, hogy egyik oldalán a 3D hatás épp olyan, ahogy az a képen látható. A másik oldala egyszínű. Ez nagy előny, mivel egy vásárlással igazából két huzathoz jut hozzá, egy 3D hatásúhoz és egyben egy egyszínű luxus huzathoz.

Méretváltozatok:

Megjeleníteni:

ÚJDONSÁGOK SZEBB OTTHONÁHOZ

Regisztráljon, s szerezzen híreket rendszeresen forró újdonságinkról, inspirációt, nagyszerű akciós ajánlatokat, hogy otthona szépséggel és kényelemmel teljen meg.

Bejelentkezés

This website uses cookies. More info